Pénisz fodrász

Tudod, hogyan történik a férfiak intim gyantázása? Videó! (18+)

pénisz fodrász hogyan kell kezelni, ha gyors merevedés

A teljes férfi intim gyantázás menete a következő: Az intim gyantázáshoz érzékeny bőrre való korong gyantát használok, ami kíméletes a bőrhöz nem rángatja azt, ellentétben a patronos gyantával. A gyantát ujjal viszem fel a bőrre, így sokkal jobban formálható a gyanta és az egész pénisz fodrász területen precízen eltávolítható a szőr.

pénisz fodrász tanács erekciós fórum

Alul-felül teljesen eltávolítom a szőrszálakat a férfi intim gyantázás magába foglalja a teljes hímvessző körüli rész és a herezacskó szőrtelenítését. Az intim gyantázás során a kedves vendég segítségét kérem például, hogy hogyan tartsa péniszpumpa igazi testrészét, hol segítsen nekem kifeszíteni a bőrt, mert így a gyantázás fájdalom mentesebb lesz, és elkerüljük a felesleges berántást, véraláfutást.

A gyanta letépése mindössze pillanatnyi fájdalommal jár, nem követi semmiféle tartós kellemetlen érzés.

pénisz fodrász 40 erekció után

Az intim testrész szőrtelenítése körülbelül 40 percet vesz igénybe. A gyantázás gumikesztyűvel történik higiéniai okokból.

pénisz fodrász tanács erekciós fórum

A gyantázás végén fertőtlenítem, majd a vendég nyugtató, hámosító krémmel ápolja a kezelt felületet. Gyantázás után 24 óráig ne menjünk napra, szoláriumba, szaunába, uszodába, mert a bőrnek ilyenkor regenerálódnia kell.

pénisz fodrász pénisz apró

A gyantázást hét múlva ajánlott ismételni. A teljes intim gyanta előnyei: tartós és higiénikus eredmény.

Erzsébet királynő így búcsúzott Fülöp hercegtől A 42 éves sebészt, dr. Andreas David Niederbichlert azzal gyanúsítják, hogy februárban partnere tudta nélkül kokaint szórt a fitymája alá, mielőtt a nő orális szexben részesítette volna. A 38 éves fodrász, Yvonne M. A boncolási jegyzőkönyv kimutatta, hogy a nő kokain túladagolásban vesztette életét. Yvonne egyik közeli barátja állítása szerint a nő rajongott az orvosért.

Lehet, hogy érdekel