Lepke-lak Családi Bölcsőde

Ezen információkat, alapkéréseket több év tapasztalata alapján állítottuk össze. Betartásukat és együttműködésüket előre is nagyon köszönjük a Szülőknek!

- betegség után csak orvosi igazolással rendelkező Gyermek látogathatja intézményünket – figyelemmel a Házirend megfelelő pontjára.

Amennyiben látható, hogy a Gyermek még beteg: zöld váladékozás orrjáratból vagy szájüregből, hőemelkedés, a Gyermek Szüleit értesítjük és kérjük, hogy az értesítéstől számított 1 órán belül legyenek kedvesek haza vinni, hogy kipihenhesse a betegség utolsó szakaszát is, így nem fertőzve a többi egészséges Gyermeket

- a beszoktatás menetét szigorúan kérjük betartani, azon gyermekek esetében, ahol a Szülő felülbírálja a gondozók által kért beszoktatási menetet, azonnal felmondjuk az ellátási megállapodást (házirend súlyos megsértése). Ugyanis mind a saját mind a többi Gyermek mindennapjait zavarja ez által meg.

- a konyhába csak Dolgozók léphetnek be és az intézményi gyermek mellékhelységeket legyenek kedvesek a Szülők ne használják

- a fizetési határidőket kérjük betartani

Nagyon szépen köszönjük!

További kérdés esetén keressék meg nyugodtan az intézmény vezetőjét.